Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Fa beltéri ajtó gyártása

- 2 találat
1.Mitku és Társa Bt.
Megye:
Pest
Cím:
2360 Gyál, Bartók Béla u. 117.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mitkuestarsa-c
Rólunk: Cégünk 10 éve foglalkozik fa nyílászárók gyártásával és forgalmazásával. A gyártás terén kulcsszavunk a pontosság és a minőség, amelyek megtartását jól képzett szakemberek biztosítják. Termékeink a KERMI minőségellenőrző és minősítő osztálya által lett bevizsgálva és elismerve, valamint éves mintavétel alapján tovább ellenőrizve. A faanyagok terén borovifenyő (erdeifenyő), lucfenyő és tölgyfa a választékunk. Termékeink, az ablakok és hőszigetelt ajtók hossztoldott, rétegragasztott 85x68mm-es borovifenyőből, két gumiprofillal, alu vízvetővel készülnek. Továbbá a szerkezet 24-es, azaz 4-16-4 mm es hőszigetelt üveggel készül, amely lehet K 1,1 és K 1,3-as hőszigeteltségi értékű is. A zárak esetében Elzett ill. Roto Centro bukó-nyíló vasalatokat alkalmazunk, valamint hőszigetelt ajtóinkat Elzett 5p-os zárral szereljük.
Besorolás Gyártó, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Fa nyílászárók gyártása és forgalmazása.
2.Rapid Logistic Kft.
Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén
Cím:
3741 Izsófalva, 0184/21 hrsz.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/dakomagyarorsz-c
Rólunk: Azt mondják, hogy otthon töltjük el életünk legnagyobb részét. Ha ez így van, akkor próbáljunk valamit tenni azért, hogy jól érezzük magunkat, nyugalomban és zavartalanul. Ezen cél elérését igen sok tényező befolyásolhatja, például otthonunkban a csönd és meleg megteremtése. Ennek érdekében kiváló minőségű termékeinkből az alábbiakat kínáljuk: műanyag, és alumínium nyílászárókat, bejárati ajtókat, acél biztonsági ajtókat, üvegezett szerkezeteket, téli kerteket, valamint ezen termékek kiegészítőit. Ezen célunk elérésében segít két lengyel gyártóval való együttműködésünk, melyek Veka és Aluplast profilból készítik kiváló minőségű termékeiket. Annak köszönhetően, hogy mindkét cég folyamatosan fejleszti termékeit, mi is a legjobb minőségű nyílászárókat tudjuk kínálni a piacon. Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.
Besorolás Gyártó, Importőr, Nagyker, Képviselet, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Kiváló minőségű, műanyag, alumínium, fa nyílászárók, és garázskapuk forgalmazása. Igen rövid határidővel, egyedi méretben is.