Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

Babaápolási cikk nagykereskedelme

- 5 találat
1.Fruit-Trade Kft.
Megye:
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Cím:
4551 Nyíregyháza-Oros, Friss u. 1/A
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/fruit-tradekft-c
Rólunk: A Kft. 1994-ben alakult és 2001. évtől folytatunk pelenka export-import tevékenységet, illetve ennek belföldi kis- és nagykereskedését. Termékeink 90%-át közvetlenül a gyárakból szerezzük be, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, stb. Az áru megjelenési formája kartonos, gyári csomagos, valamint 40-50 db-os kiszerelésben, saját csomagolású,átlátszó tasakokban.
Besorolás Importőr, Kisker, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Gyermek- és felnőttpelenka export-import, valamint babaápolási cikkek kis- és nagykereskedelme.
2.Matti Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2040 Budaörs, Gyár u. 2.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/mattikft-c
Rólunk: A MATTI Kft. babatermékeket forgalmazó cége 1990-ben alakult. A cég termék kínálata az újszülött kortól egészen a három-négyéves korig terjed. Megtalálhatóak nálunk a különböző babakocsik, bútorok, etetőszékek, járókák, utazóágyak, biztonsági gyermekülések, babaápolási és felszerelési cikkek, különféle kellékek és játékok. Természetesen számos más márkát is forgalmazunk a cumiktól a pelenkákon át a babakocsikig. Cégünk fő tevékenysége a nagykereskedelem, de lehetőség van az egyéni vásárlásra is a budaörsi logisztikai központban. A piaci igényekhez igazodva más Európai országokból és távol-keletről is importálunk termékeket.
Besorolás Importőr, Nagyker
Márkák: Cam, Meggy, Neonato, Puppy
Tevékenységi ismertető: Bébiápolási termékek és felszerelési cikkek importálása, forgalmazása.
3.Bio Baby Kft.
Megye:
Veszprém
Cím:
8220 Balatonalmádi, Kompolthy u. 9.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/biobabykft-c
Rólunk: Minden ember számára nagyon fontos, hogy gyermekeinek mindenből a lehető legjobbat nyújtsa, adja meg. Bio Baby termékeink minden igényt kielégítően a legjobb választás az Ön számára, de leginkább gyermeke számára, hiszen tökéletes minősége révén, gyermeke a lehető legnagyobb védelemben részesülhet. Babaápolási cikkek, biokozmetikumok, és nagyon sok más minden tekintetben tökéletes termék várja Önt! Tájékozódjon bővebben honlapunkon!
Besorolás Nagyker
Márkák: Eco Baby, Tabiano
Tevékenységi ismertető: 100%-os biokozmetikumok a különösen érzékeny, száraz bőrre, biokertészeti igazolással.
4.Prezentex Kereskedelmi Kft.
Megye:
Komárom-Esztergom
Cím:
2840 Oroszlány, Tópart út 7.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/prezentexkeres-c
Rólunk: Cégünk 10 éve foglalkozik higiéniai és vegyi áru forgalmazással. Négy nagy gyártó Ontex (giraffe, HelenHarper), McBride (Avea, Yplon, Blick, Springfresh, Power Sport, Nova), Domal (Frottee), Mam termékeinek a forgalmazását látjuk el. Több mint 3000 boltba (Béres, Brendon, CBA, Coop, Cora, Match, Profi, magán kis-és nagykereskedés) szállítunk rendszeresen. Cégünk célkitűzése, hogy az általunk forgalmazott termék jó minőségű, emberközpontú, és a minőség/ár aránya megfelelő legyen. Partnereink elégedettek legyenek a termékeinkkel és a kiszolgálással is. A giraffe® pelenka az első saját gyártatású termékünk. Az első "gyermekünknél" fontos volt számunkra, hogy olyat alkossunk, ami cégünk védjegyévé válhat. A 2007. februártól megkezdett forgalmazás meglepő statisztikát hozott. A meglévő partnerkörünkben a giraffe® pelenkából 3X annyit vásárolnak partnereink, mint az általunk eddig forgalmazott legjobban fogyó pelenkából, amit mindenképpen a csomagolás, a kiszerelés és a termék minőségének tudhatunk be. További információért látogasson el weboldalunkra!
Besorolás Importőr, Nagyker, Képviselet
Tevékenységi ismertető: Higiéniai és vegyi termékek forgalmazása.
5.For Baby Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2092 Budakeszi, Szőlőskert út 5.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/forbabykft-c
Besorolás Importőr, Nagyker
Tevékenységi ismertető: Babaápolási cikkek importja, nagykereskedelme.