Bárhol keressen a szóban
Szó elejétől keressen
Cég
Tevékenység
Termék
Márka
Kifejezésként, egyben
CÉGEK -

DAF

- 10 találat
1.Gyöngyösi Mezőgép és Járműtechnika Kft.
Megye:
Heves
Cím:
3200 Gyöngyös, Szurdokpart u. 11.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gyongyosimezog-c
Rólunk: A gyár az új integrációban is megtartotta kialakult profiljait: * Gépalkatrészgyártás * Járműjavítás * Járművek fő darabjainak, kis fő darabjainak javítása. CNC-megmunkáló központ 630x630 mm-es asztallal, nem forgástestszerű alkatrészek, hajtóműházak, hegesztett szerkezetek megmunkálásához bőséges szerszámkészlettel. Bordamarók, fogazók, kúpfogazók, bordástengelyek, kúp- és hengeres fogaskerekek, lánckerekek gyártásához. IK típusú autóbuszok teljes körű javítását végezzük, de vállalkozunk személyszállítási társaságoknál elterjedt MAN, Mercedes, Volvo, Neoplan, Setra és egyéb típusú autóbuszok javítására is. Főbb sebességváltó típusok: * S6 90U 708.1 / S690U313 / S504 * S6 120U vojt retarderes S685.1600 IT intarderes * ZF S6-85 (Pl. IK-395, IK-415 stb. típusú autóbusz) * ZF S6-65 (pl. MAN márkájú autóbusz) * ZF 1268002881 (pl. Neoplan típusú autóbusz) * ZF 16S190 (pl. Mercedes márkájú autóbusz) * ZF S6-120 11 retarderes (Pl. E-94, IK-396 típusú autóbusz) * ZF 16S 221 IVECO
Besorolás Gyártó, Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: Lánckerekek, fogaskerekek, egyéb hajtáselemek, komplett hajtóművek gyártása. Új típusú autóbuszok, sebességváltók, differenciálművek, kompresszorok javítása.
2.G-Parts Kft.
Megye:
Vas
Cím:
9700 Szombathely, Fő tér 38.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/g-partsbt-c
Besorolás Nagyker
Tevékenység, szolgáltatás: Autóalkatrész kereskedelme
Tevékenységi ismertető: Gépjárműalkatrész kereskedelme.
3.Dac-Car Kft.
Megye:
Hajdú-Bihar
Cím:
4002 Debrecen, Mikepércsi út 73/B
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/dac-carkft-c
Besorolás Kisker
Termékek: Tehergépjármű
Márkák: DAF, Renault
Tevékenységi ismertető: Tehergépjárművek kiskereskedelme és szervize.
4.Hungarotruck Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1172 Budapest, Cinkotai u. 34.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/hungarotruckkf-c
Besorolás Nagyker
Márkák: DAF
Tevékenységi ismertető: Haszongépjárművek értékesítése. Daf típusú járművek, alkatrészek forgalmazása.
5.Kovács Gömbfej Javító Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2030 Érd, Fehérvári út 87.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/kovacsgombfej-c
Rólunk: GÖMBFEJJAVÍTÁS, GÖMBCSUKLÓ FELÚJÍTÁS ÉRDEN: Vállaljuk garanciával egy munkanapon belül: személy- és tehergépjárművek, autóbuszok, munkagépek, quadok, targoncák gömbfejeinek javítását és egyedi esetekben legyártását. Mixerek, betonpumpák. Postai úton érkezett gömbfejeket a megérkezés napján felújítjuk és még aznap utánvéttel postára adjuk önnek. Nyitva tartás: hétfő-péntek: 8.00-17.00-ig
Besorolás Szolgáltató
Tevékenységi ismertető: MINDENFAJTA ÉS TÍPUSÚ GÉPJÁRMŰVEK GÖMBFEJEINEK JAVÍTÁSA, FELÚJÍTÁSA GARANCIÁVAL.
6.Veres Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2769 Tápiószőlős, Felszabadulás út 24.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/vereskft-c
Rólunk: Veres Kft, építőipari szolgálltatással , gazdasági tanácsadással, túlméretes szállítással egyaránt foglalkozó cég. Szolgáltatásaink igen széleskörűek, és nagyon sokszínűek! Amennyiben cégünkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban még bővebben szeretne tájékozódni, csak annyit kell tennie, hogy ellátogat honlapunkra, és megtekinti széleskörű leírásunkat! Bízza magát Ön is a legjobbakra!
Besorolás Szolgáltató
Márkák: DAF, Faymonville, Volvo
Tevékenységi ismertető: Faymonville gyári importőr, túlsúlyos és túlméretes áruk szállítása. Cégünk vállalja túlsúlyos és túlméretes áruk szállítását nemzetközi és belföldi viszonylatban is egyaránt.
7.GregorV Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1037 Budapest, Bécsi út 85.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/gregorvkft-c
Besorolás Kisker
Márkák: DAF, Iveco, Renault, Scania, Volvo
Tevékenységi ismertető: Személygépkocsik kiskereskedelme. Kamionok eladása.
8.Pannon-Truck 2000 Kft.
Megye:
Zala
Cím:
8900 Zalaegerszeg, Zrínyi Miklós u. 105.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/pannon-truck20-c
Rólunk: A Pannon-Truck 2000 Kft. 1999 júliusában alakult meg azzal a céllal, hogy ellássa a DAF haszongépjárművek nyugat-magyarországi forgalmazását és javítását. 2005-ben a társaság az IVECO márkával bővült, melynek authorizált szerviz- és értékesítési pontja lett. Mivel a társaság alapítója hosszú éveket töltött a fuvarozásban, ezért megfelelő tapasztalataink álltak rendelkezésre ahhoz, hogy felvállaljuk, egy akkor még Magyarországon kevésbé elterjedt márka képviseletét. A megalakulás után fél évvel, 2001 januárjában költöztünk át arra a telephelyre, ahol ma is tevékenykedik a Társaság. Itt épült fel ugyanis a DAF zalaegerszegi márkaszervizének bázisául szolgáló, közel 1000 nm-es, modern szerviz, és irodaépület, valamint egy személy-, tehergépkocsik számára kialakított mosóépület. Mind a szerviz, mind a mosó a mai igények szerinti legmodernebb felszereléssel és gépesítettséggel ellátott, mert csak így nyújthatunk olyan magas minőségű szolgáltatást, amely ügyfeleinket megilleti, és amelyet Ők joggal várnak el tőlünk. Mára elértük azt, hogy szervizünkben nemcsak DAF járműtulajdonosok és üzemeltetők fordulnak meg, hanem a haszon-, és személygépjármű paletta szinte valamennyi típusát tudjuk javítani, tisztítani, vagy alkatrésszel ellátni, s ezt- partnereink visszajelzése szerint - elsődlegesen ügyfélcentrikus szolgáltatásainknak, mérsékelt árainknak köszönhetjük. Úgy gondoljuk, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások és termékek kiemelkedő minősége is hozzájárult ahhoz, hogy mára partnereink közt tarthatjuk számon nemcsak a kis és középvállalkozások jelentős képviselőit, de a fuvarozási piac meghatározó nagyvállalatait is. Számunkra ügyfeleink bizalma teremti meg a hosszú távú eredményesség alapját. Mint ahogy mottónkból is kitűnik: "... és nincs megállás"
Besorolás Kisker, Nagyker, Szolgáltató
Márkák: DAF, IVECO
Tevékenységi ismertető: DAF, IVECO új és használt tehergépjárművek, valamint személygépjárművek javítása, karbantartása, gépjárműápolás. Tehergépjármű értékesítése.
9.TTC M0 Kft.
Megye:
Pest
Cím:
2310 Szigetszentmiklós, Leshegy út 21. (M0 autóút mellett)
10.Diesel Mobil Kft.
Megye:
Budapest
Cím:
1184 Budapest, Üllői út 329.
A cég cégböngészős oldala: https://www.cegbongeszo.hu/ceg/diesel-mobilkf-c
Rólunk: Autó szervizre van szüksége? Nem tudja, hogy kihez fordulhatna, hiszen megbízható szakemberekre szeretné bízni gépjárművét? Nem kell tovább keresnie, hiszen mi célul tűztük ki azt, hogy a gépjárműveket kiváló szakértelemmel bocsájtjuk ki az utakra. Látogasson el honlapunkra, és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy ne kelljen csalódnia.
Besorolás Szolgáltató
Tevékenység, szolgáltatás: Autójavítás, Szállodai szolgáltatás